Serie:Kval till Div.4 herrar 2019
Samling:13:00
Chansen finns fortfarande!
2018-10-20 13:10
Denna är nog det tråkigaste referat undertecknad skriver den här säsongen. En match som skulle domineras av hemmalaget men i slutändan så räcker inte ens det.

Brålanda hade en tydlig plan på hur man ville spela fotboll i denna första kvalmatch. Ligga lågt och kontra när tillfälle ges, vilket skulle ge dem 3 poäng. Kamraterna styrde första halvlek och trillade fin fotboll och bortalaget hade svårt att få tag på bollen. Men man kom inte riktigt till i sista tredjedelen.
Istället skulle bortalaget ta ledningen efter en hörna då kamraterna slarvat med försvarsspelet och efter lite flipperspel sätta 0-1. Hemmalaget hade fortsatt 90 % bollinnehav och några minuter innan halvlek kunde David kvittera med ett mäktigt skott.

Andra halvlek är identisk med den första. Man kontrollerar matchen men får inte in bollen. Brålanda tar ledningen och backar sedan hem resten av matchen och försvarar bra. Kamraterna trycker på men det ville sig inte den här dagen och tyvärr så är väl detta charmen med sporten. Men chansen finns kvar då det är två lag som går upp från gruppen så kamraterna satsar givetvis på att slå Svane den 27/10.