Samling:18:15
Förlust i DM mot ett starkt IFK Valla.
2019-03-25 12:13
På fredagskvällen tog vi emot IFK Valla hemma på Strömsvallen i en gruppfinal i DM, det var i ett oerhört dålig väder då det blåste något otroligt och spöregnade på det.

Det märktes snabbt att IFK Valla spelar i en division högre då dom hade ett högre tempo som vi inte var vana vid och dom sprang väldigt mycket, men det var ändå vi som hade de flesta bra målchanserna i första halvlek där vi borde ha gjort något mål i medvinden.

I andra halvlek var det Valla som hade medvind och dom gjorde ganska tidigt 1-0 och sedan blåste en hörna rätt in i mål till 2-0 för bortalaget, då kändes det tungt att försöka vända på matchen i motvinden men vi krigade på och David borde ha gjort mål men missade returen från Tobias skott.
Valla gjorde tillslut 3-0 och vann matchen rättvist.

Ingen bra match från vår sida i ovädret men nyttigt för oss att stöta på bättre motstånd.

Vi tar nya tag i den sista träningsmatchen innan seriestart då vi möter Tistedalens IL på Sparvallen i Tanum den 6/4.