Aktivitetsinfo: Åker med buss samt släp.
Vinst borta mot Hogstorp.
2019-04-29 12:57
Målskyttarna
Första matchen på naturgräs för året slutade med seger med 4-1 borta mot Hogstorp.

Första halvleken inleddes trevande med mycket felbeslut och felpass, men efter 25 minuter får vi en frispark i ett bra läge och då Joshua satt på bänken för tillfället så fick dagens lagkapten Berra chansen att slå frisparken och han förvaltade frisparken väl med ett hårt skott längst backen i målvaktens hörn.

Målet gav oss ett lugn och ett större självförtroende och det dröjde inte länge innan Joshua distinkt kan sätta 2-0 på volley fint framspelad av Dony.

I andra halvlek har vi god kontroll på matchen och ett tag in i andra så sätter Dony 3-0 efter ett väggspel med Shqipdon.

Efter lite slarv så lyckas Hogstorp göra 3-1 men det kändes aldrig oroligt utan Shqipdon avslutar snyggt målskyttet med ett solomål och slutresultatet skrivs till 4-1.