Matchnummer: 311234030
Samling:17:45
Delad pott i kamratmötet.
2019-05-11 10:49
Det blev varsitt poäng för kamratlagen på Strömsvallen denna afton efter att vi återigen släppt in ett tidigt mål och fick jobba i uppförsbacke.

Det dröjde som sagt inte många minuter in i matchen när Anders Stenström snyggt kunde skriva in 0-1 efter att hemmalaget lite nonchalant inte lyckats få iväg bollen från eget straffområde. Men efter detta tog vi över helt och jakten på ett kvitteringsmål började. Bollinnehavet var stort och man tog sig framåt i banan på alla möjliga sätt men man saknade skärpan i sista tredjedelen. Lane fick otroligt lite tid på sig med bollen och fick oftast slå iväg den. Men bortalaget försvarade sig även på ett bra sätt och slet för varenda boll. Närmast en kvittering innan halvlek skulle David vara med ett skott som var otagbart för målvakten men tog i stolpen och ut.

Andra halvlek skulle fortsätta på samma sätt och ännu mer bollinnehav för hemmalaget. Anfallen avlöste varandra men bollen ville bara inte in. Lane fick slita som djur defensivt och till slut gick man på knäna och då skulle till slut målet komma. I minut 90 så skulle David, efter lite flipperspel, stänka ditt kvitteringen.

1-1 blev slutresultatet och vi hade såklart velat gått ifrån denna match med tre pinnar men det var även ytterst nära att man fick gå tomhänt så ett poäng är bättre en noll. Vi tackar Lane för matchen och om en vecka så väntar ett derby på Strömsvallen mot Grebbestad/Hamburgsund.