Matchnummer: 311234041
Samling:17:45
Referat: IFK Strömstad - Groheds IF
2019-05-28 10:17
En icke godkänd insats från hemmalaget gör att man tappar mark i toppen efter en pinne mot Grohed.

Det var ett hemmalag som klev ut med en lite loj inställning mot Grohed som behöver börja ta poäng för att komma ifrån botten av tabellen. Matchen böljade åt båda håll men det kom inga riktigt klara målchanser från något av lagen. Hemmalaget var väl något styrande i spelet men gästerna spelade rakt och kom i kontringar och med med många spelare i djupled. Någorlunda rättvist så skulle vi ta ledningen genom David. Efter detta fortsatte vi trycka på för att utöka vår ledning men istället så kunde gästerna kontra och efter ett fint solonummer från Sixten Cederholm som kunde kvittera. Efter detta så får vi vara nöjda med att Grohed inte tog ledningen innan paus. Martin gjorde ett par fina räddningar och 1-1 stod sig till halvtid.

I andra halvlek så försvann verkligen vårat spel och man började slå långt utan någon riktig tanke. Grohed fortsatte som i första och låg lite lägre och kontrade. En mycket seg halvlek med mycket kamp och lite skönspel. Kamraterna fick ett litet tryck mot slutet men gästerna kunde hålla undan och matchen slutar 1-1.

Nu gäller det för oss att ta med lite mer pannben ner till Stora Höga på torsdag då vi gästar Vallens IF.