Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

IFK Strömstad
4 - 3
Smögens IF
IFK Strömstad4 - 3Smögens IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 07 juni, 19:00
Plats:Strömsvallen
Tävling:
Matchnummer: 311234052
Samling:17:45
Härlig uddamålsseger mot Smögen!
2019-06-09 21:25
Foto: Thomas Bennelind, Strömstad Tidning.
Sol, vindstilla och cirka 18 grader celsius var statusen på Strömsvallen denna fredagskväll. Och åskådarna fick se en svängig men en underhållande match!
Efter en stel start på matchen där båda lagen kände lite på varandra så var det bortalaget som skulle ta ledningen genom ett lite oturligt självmål av kamraterna. Efter den kallduschen så ryckte vi upp oss och började etablera ett tryck på offensiv planhalva och chanserna blev fler och fler men den sista skärpan var inte riktigt där. Men till slut så skulle nollan spräckas även för oss och David satte dit kvitteringsmålet. Matchen hann knappt sparkas igång igen innan ledningsmålet skulle komma. Ett snabbt inkast från Barken som satte igång en kontring där David fick fick med sig bollen och slog ett lågt inlägg in i boxen där Joshua kom rusandes och slog in 2-1! En härligt vändning och vi kände att vi började kontrollera matchen men precis innan halvtid så skulle kvitteringen komma och 2-2 blev halvtidsresultatet. Otroligt surt.

Andra halvlek igång och i minut 49 så tog vi ledningen ännu en gång då Adam kunde sätta 3-2 i öppen kasse efter lite flipperspel i straffområdet. Det är många slarviga passningar från båda lagen vilket gör att matchen böljar väldigt mycket fram och tillbaka med en liten fördel för oss och hade vi haft mer skärpa i sista tredjedelen så hade målen varit fler. 4-2 skulle komma efter en härlig passning från Dony fram till David som snyggt kunde ta ner bollen och dunka upp den i nättaket!
Då kände vi att vi hade kontroll men efter ett misstag på egen planhalva så kunde Smögen reducera och de gav dem tändvätska för att gå för kvitteringen. Men Kamraterna kunde stänga igen sista men det var inte långt ifrån att Smögen åkte hemifrån med poäng i bagaget.

Härliga poäng och nästa match spelas den 14 juni och då beger vi oss till Tjörn för att möta Skärhamns IK! Mer info till veckan!

#FramåtKamrater



<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Gräsroten