Matchnummer: 311234093
Samling:15:45
Tung vinst i Lane!
2019-08-24 10:24
Det var två lag i varsin ände av tabellen där båda gick för 3 poäng i en match där man hade varsin halvlek.

Det var hemmalaget som skulle ta ledningen redan i sjunde minuten och detta efter ett fint kombinationsspel samt ett slarvigt försvarsspel av oss. Men bara fyra minuter senare så kom kvitteringen och detta efter att Joshua slagit en hörna som gick på en hemmaspelare och in i mål. Sedan var det ett fortsatt ställningskrig och inget skönspel från något av lagen. Lane kom dock bättre in i matchen samtidigt som vi spelade allt för lojt över hela planen och tillät Lane komma fram i banan allt för enkelt. Hemmalaget tog ledningen återigen efter en hörna där vi slarvat med markeringen. 2-1 stod sig till halvtid.

Men andra halvlek skulle helt och hållet tillhöra oss. Vi kom ut och spelade mycket mer aggressivt över hela planen samt att löpmeterna ökade mycket mer per spelare. Nästan direkt efter avspark så kvitterade vi efter ett härligt inlägg från Dony som Joshua stötte in vid bortre stolpen. Vi fortsatte att pressa hemmalaget högt upp i planen och man märkte att hemmaspelarna började tröttna. I minut 60 så tog vi ledningen för första gången efter att Dony placerat in ledningsmålet efter lite flipperspel i straffområdet. Lane började nu att lassa upp folk och slå långbollar som sällan nådde sin adress och vi vann snabbt tillbaka bollen till offensiv planhalva. Inom loppet av 5 minuter så skulle vi stänga matchen efter att inbytte Shqipdon satte 4-2 efter ett härligt anfall och sedan stängde David Björk matchen med ett projektil från cirka 25 meter som var otagbart från hemmalagets målvakt som i övrigt gjorde en väldigt bra match.

Fortsatt viktiga poäng i toppstriden! Nästa match spelas 8/9 mot Groheds IF på bortaplan!