Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Groheds IF
0 - 2
IFK Strömstad
Groheds IF0 - 2IFK Strömstad

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 september, 14:00
Plats:Grohedsvallen
Tävling:
Matchnummer: 311234107
Samling:11:15
3 poäng på Skarsjövallen!
2019-09-09 10:12
Målskyttarna!
I och med att Groheds egna plan var för blöt efter allt regn så flyttades matchen till Skarsjövallen i Ljungskile. Vi fick stuva om lite i startelvan pga skador och avstängningar.

Vi fick ett rätt så bra grepp om matchen direkt och ägde mycket boll, medans hemmalaget låg lite lägre och lät oss ha bollinnehavet. Vi kom oftast igenom deras lagdelar fram till sista tredjedelen men Groheds målvakt och backlinje gjorde ett bra jobb och nollan hölls intakt. Vi hade dock en boll i nät som dömdes bort efter att domaren bedömt att målvakten fått en knuff vilket inte kändes korrekt. Grohed kom fram då och då i sina omställningar men fick ingen riktigt farlig chans att ta ledningen på. 0-0 stod sig till halvtid. 

Vi startade andra halvlek lite lamt och bjöd in Grohed i matchen som fick ett par fasta situationer i början av andra halvlek fast utan resultat. Men vi kom snabbt in i matchen igen och skulle även ta ledningen efter att David förvaltat en crossboll från Adam och 0-1 var ett faktum. I minut 66 så skulle även 0-2 komma. Domaren pekade på straffpunkten efter att Collins blivit nedriven i straffområdet och Joshua kunde säkert placera in straffen. Vi kunde efter det kontrollera matchen på ett tryggt sätt. Grohed flyttade upp folk eftersom och hade ett par chanser i slutet men Martin var ytterst stabil i målet och höll nollan.

En härlig seger och tre viktiga poäng i toppstriden. Nästa match spelas nu på lördag hemma på Strömsvallen. Då är det Vallens IF som kommer på besök. Mer info i dagarna!
#FramåtKamrater



<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Gräsroten