Seger mot Skärhamn!
2019-09-30 12:29
Albert ”Lombardo” Hajzeri gjorde comeback efter att ha solat i Turkiet i två veckor
I säsongens sista hemmamatch i årets serie så blev det tre poäng till kamraterna.

Det blev dock en väldigt konstig första halvlek med mycket mål och inget skönspel från något av lagen. Vi skulle dock ta ledningen efter cirka tio minuter då Adam kunde nicka in ett inlägg från Dony. Som sagt så var det inget skönspel från något av lagen och det var många långa bollar utan adress. Gästerna skulle dock både kvittera och ta ledningen och efter en halvtimmas spel så stod det 1-2. Men deras ledningsmål blev dock en väckarklocka för oss och nu började vi komma upp i nivå och spela ett snabbare spel med mer boll på backen. Bara två minuter efter deras ledningsmål så kunde David Björk springa sig fri och vackert chippa bollen över målvakten och 2-2 var ett faktum. Nu ägde vi mycket boll och rörde oss betydligt mer vilket skapade mer ytor. I minut 35 så skulle vi återigen ta ledningen genom Shqipdon som tog ner en crossboll och placerade in 3-2. Och precis innan halvtidsvilan så utökade vi ledningen efter att Collins nickat 4-2.

I andra halvlek var det vi som hade ett stort bollinnehav och det blev inget större tempo under halvleken heller. Skärhamn låg lite lägre i sin press och vi kunde kontrollera matchen på ett bra sätt. Vi skapade ett par chanser under halvleken men fick inte in något mer mål förrän inbytte Aulon kunde avancera fram och placera in slutresultatet 5-2.

Gott med seger i en match som dock inte betydde något för våran del då andraplatsen redan är säkrad. Nu väntar en bortamatch mot Bovall/Hunnebo som avslutar serien. Efter det spelar vi kval till Division 4 Bohuslän/Dal och det startar den 12 oktober på hemmaplan!