Samling:11:30
Vinst och uppflyttning!
2019-10-28 08:17
Kamraterna gick ut och gjorde jobbet och avancerade till Div 4 Bohuslän/Dal 2020!
I och med en regntung vecka så fick denna match flyttas från Svanes hemmaplan Svanevallen till Rimnersvallens konstgräs. Och vilken bra start vi skulle få! Efter endast 7 minuter spelade så spelade Collins fram Joshua med en härlig genomskärare som gick igenom Svanes lagdelar. Hemmalagets målvakt var dock med på noterna och var först på bollen men bollen studsade tillbaka på Joshua och 0-1 var ett faktum. Varje kamrat spelade med ett stort fokus och vilja och vi vann de flesta duellerna över hela planen vilket gjorde det jobbigt för hemmalaget. i minut 25 så jobbade vi fram en hörna som vi förvaltade ypperligt när David dök upp på bortre stolpen och dunkade in 0-2 med skallen. Det var många tunga huvuden bland Svane-spelarna och när Joshua gjorde sitt andra och vårat tredje mål innan paus så förstod man att matchen var avgjord.

Men vi skulle fortsätta trumma på i andra halvlek och vi spelade bra fotboll men det kunde bli lite väl avslappnat och det blev ett par felpass från kamraterna. I minut 57 utökade vi vår ledning ytterligare och det genom Shqipdon som fick på en kalasträff med vänsterfoten och bollen touchade ribbans underkant och sedan in i mål. Svane skickade fram folk och chansade mycket vilket öppnade upp stora ytor på deras planhalva som vi kunde gjort mer nytta av. Hemmalaget fick ett ett reduceringsmål efter ett snyggt skott som letade sig in i ena hörnet. Men matchens mål stod Filip Arnoldsson för. Våran suveräna mittback satte fart offensivt, fick en härlig crossboll som han tog ner och dunkade in 1-5 och satte även punkt för säsongen 2019.

Vi tackar all publik som åkte ner och stöttade oss i denna viktiga match och dem som har stöttat oss genom en lång säsong. Nu tar vi en välförtjänt ledighet!