Matchnummer: 313903001
Samling:13:45
Seger i årets första match!
2020-02-19 12:59
Vi inleder årets första match med 3 poäng efter en stabil seger hemma mot Stångenäs AIS.

Vi startar matchen intensivt och sätter hög press på gästerna och tar tag i taktpinnen direkt. Stångenäs lyckas hålla undan i början men i minut 22 så kan David Björk sätta 1-0 efter ett fint förarbete av Aulon. I minut 28 så kan Aulon även sätta 2-0 efter en fin soloräd. Efter detta så lyckas gästerna stoppa blödningen lite och man har några luriga kontringar emellanåt. Gästerna får även ett fint frisparksläge precis innan halvtid men man lyckas inte förvalta den på ett bra sätt.

Till andra halvlek gör vi fem byten så alla skall få känna på matchspel. Kvaliteten sjunker lite och det är slarvigt spel från båda sidor och intensiteten sjönk ju längre matchen led. I minut 71 så utökade vi vår ledning genom Tobias som nickade in 3-0 på en hörna. Sedan så skulle Axel Johansson få spika slutresultatet med sitta första mål i seniorlaget.

En stabil seger och nu blickar vi framåt mot lördag då vi beger oss till Uddevalla för ett möte med IFK Lane.