Delad pott hemma mot Ed.
2020-03-06 09:00
Målskytten Ludwig Nilsson.
Lite försenat referat men bättre sent än aldrig. Förra onsdagen tog vi emot seriekollegan Eds FF hemma på Strömsvallen. Vi kom till start med ett väldigt ungt lag då många spelare fick stå över pga skador och sjukdomar.

Vi fick en drömstart på matchen då Viking kunde storma fram på sin högerkant och spela in bollen till Ludwig Nilsson som fick stå väldigt fri och kunde sätta 1-0 och göra sitt första mål för seniorerna sedan sin övergång från Tanums IF. Ed vaknade till liv och fick ha mycket bollinnehav men man hade väldigt svårt att komma till målchanser. Fortsatt böljande spel med ett litet spelövertag från Ed men vi kunde hålla ifrån halvleken ut och 1-0 stod sig till halvtid.

Andra halvlek skulle dock helt och hållet tillhöra Ed. Mittbacken Erik Barkengren fick kliva av med en sträckning lite av stabiliteten försvann där. Ed ägde bollen men hade svårt att hitta in och få till avslut i sista tredjedelen. Kvitteringen skulle dock komma och detta på en hörna där en Ed-spelare fick stå helt omarkerad och nicka in bollen. 1-1 stod sig matchen ut och detta var en bra genomkörare för båda lagen.

Nu till veckan väntar två hemmamatcher och först ut där blir en riktigt tuff match för oss då grannen och Div.2-laget Grebbestad kommer på besök på tisdag 10/3. Mer om den matchen i dagarna.