SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Verksamhetsberättelse F-2010-2011 2020

Verksamhetsberättelse för säsong 2020 Flickor födda 10/11

 

Säsongen startades med inomhus träning i Odelsbergs gymnastiksal 10/1 och det var då i laget 14st medlemmar.

Den 6:e Mars började vi att träna utomhus på konstgräsplan då gymnastiksalen var för liten och tyckte det fungerade riktigt bra trots väder och  vind :)

Vi valde att anmäla oss i en 7 mot 7 serie som vi spelade i under säsongen, det var stundtals tufft motstånd och vi fick inte gjort så många mål men att spela matcher upplevde vi alla som mycket lärorikt och vi såg stora framsteg från match till match. Antalet aktiva spelare i laget har under säsongen stadigt ökat på och när sommaren var i full gång så var vi istället 22st spelare och innan säsongen tog slut så hade vi hunnit bli 23st.

Vi har vid några tillfällen haft med oss Elsa och Elin som hjälp tränare (unga ledare) när vi har behövt samt när de haft tid, sammanlagt blev det vid 3-4 tillfällen men vi hoppas att kunna ha med dem mer då  spelarna ser upp till dem. Vi har även fått god hjälp av föräldrar att hjälpa till på träningarna med koner/bollar mm. samt att det alltid är god uppslutning med föräldrar vid träning.

Då detta året varit lite speciellt (covid19)  och vi inte fick åka på den cup vi hade planerat i Lysekil så anordnade vi istället ett träningsläger hemma över dagen. Alla våra då aktiva spelare 22st deltog på lägret och vi ordnade med hjälp av några föräldrar en lättare lunch och de fick då även möjlighet att bara umgås, spela spel.

På träningarna har vi varit ca 12-18 spelare i genomsnitt. Vi Genomförde vår sista träning 28:e Oktober. Våra spelare önskade då att få spela mot sina föräldrar som avslutning så det gjorde vi och hade prisutdelning.

Vi som har tränat laget är Torsten Kleiner och Jessica Wellington med hjälp av Elsa Hallström -04 och Elin Billing -03. Det har varit ett spännande och lärorikt år då detta är vårat första år i rollen som tränare/ledare och ser fram emot nästkommande säsong när man nu börjar förstå hur allt fungerar.

 

Skrivet av Jessica Wellington och godkänt av Torsten Kleiner

Verksamhetsberättelse 2019

Verksamhetsberättelse för flickor födda 2010 – 2011

 

Vi är ett helt ny startad lag. Vi började träna i augusti vecka 34 för första gången. Detta blev en succés . Dom är i dagsläget 13 tjejer som tränas av Torsten Kleiner och Jessica Wellington Hallström.

Då detta är en nystartad grupp så har vi

prioriterat att bli va med bollen, och en del lekövningar för att få en bra

stämning i gruppen.

  

Jessica kom till laget 2020-01-31.

Vi har bara haft utomhusträning 2019

Sista träningen var 2019-10-18

Vi har haft 9 träningar 2019

Vi har inte deltat i några cuper eller sammandrag, då vi är ett helt nytt lag, och väldigt sent startat. Men det kommer bli ändring på 2020 😊

 

Strömstad 2020-03-07

 

Torsten Kleiner

 

Ledare Flickor 2010 - 2011

 

 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Ungdomsstöd
Gräsroten