SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till årets avslutning
Barn- och ungdomsavslutningen 2022

Söndag 16:e okt kl 10.00 – 11.00

 

Detta kommer att hända:

9.30 – Ledare/tränare och arrangörer samlas. Ledare får tilldelat sitt lags priser för senare utdelning samt en skylt med sitt lags namn.

Under hela avslutningen kommer kiosken vid A-plan att ha öppet med försäljning av kaffe och fika!!

 

10.00 – På A-planen samlas varje lag med sina ledare/tränare. Det finnas angivna platser där ledarna kommer att hålla en skylt med sitt lags namn. Varje lag samlas där med sina ledare/tränare och ledarna delar ut priser och fika till sitt lag och laget stannar kvar och umgås i sin grupp tills det är dags för nästa aktivitet. Föräldrar och anhöriga är välkomna att stå i anslutning till sitt/sina barns lag.

 

10.30 – Samling vid konstgräset för de som vill inviga planen. Ledare radar upp spelarna lagvis invid staketet på insidan och föräldrar och anhöriga på utsidan. När alla är redo, kommer den officiella invigningen av vår nya, fina konstgräsplan att hållas! Efter att själva invigningen är genomförd, finns det tid för de som vill att testa och ”känna på” den nya planen.

 

Bra att tänka på:

· Vi ska vara utomhus – så ta på kläder efter väder!

· Spelarna får gärna ta med en ryggsäck/väska, där priser och fika kan förvaras, så inget tappas bort eller blir förstört!

 

För kännedom:

Under avslutningen kommer det att fotograferas och ev. filmas för föreningens dokumentation av händelsen. Vi har även bjudit in Strömstads tidning till invigningen av konstgräsplanen.

 

Varmt välkomna!

Kvarglömda grejer

Under året så har det varit en del grejer som blivit kvarglömt på Vallen.

 

De grejerna som vi har samlat ihop kommer vi att lägga fram under avslutningen så att ni kan gå och kika ifall ni känner igen någonting.

 

Är det grejer kvar efter avslutningen kommer vi sedan att göra oss av med det.

 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Ungdomsstöd
Gräsroten