Sponsorsgruppen nysatsar - gå med du också!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Dags för avslutning
 
Den 15:e oktober är det så dags att avrunda säsongen 2023 med pompa och ståt i NordbySupermarket hallen.
 
Avslutningen pågår mellan 15.00-17.30, men varje lag har sin egen tid om ungefär 1-1.5 timme. I programmet nedanför ser ni när er spelform har sin avslutningstid. Varje del tar ca 30 minuter.
 
Spelare och ledare börjar i B-hallen
Avslutningen börjar med att spelarna bjuds på fika i B-hallen, där de har en litet egen lagavslutning tillsammans med sina tränare. Under fikat så ansvarar lagföräldrar för respektive lag att servera sitt lag (fikat har kioskgruppen ordnat fram) samt att plocka i ordning efter lagets fika. Föräldrar, släkt och vänner får gärna köpa fika som våra representationslag säljer uppe i NS-hallens kafeteria. 
 
Prisutdelningen sker i A-hallen
Lagsamlingen i B-hallen tar ca 30 minuter och sedan marscherar de in i A-hallen där släkten samlas på läktaren för att fira våra blåvita hjältar! Lagföräldrar hjälper till att samla ihop laget så att spelarna marscherar tillsammans, och kan sedan sluta upp med övriga föräldrar på läktaren.
 
Spelare och ledare kommer sedan uppmärksammas av vår speaker och tilldelas pokal av våra representationslagsspelare. TIll publikens stora jubel avslutas innedelen sedan med att spelarna firas nere på innerplanen.
 
Den som vill får stanna på spontanfotboll
Den som vill kommer sedan få vara kvar ute på konstgräset för lite spontanfotboll. Detta är alltså inte organiserat, men de som vill kommer få tillgång till planer, bollar och västar. Våra representationslagsspelare kommer också finnas till hands för att se till att saker och ting kommer igång och spelar med barnen. Det kommer vara spelare från samma spelform som har avslutning samtidigt, så ta chansen att spela med kompisar från andra lag i närheten av ditt eget. Vill någon förälder vara med och spela vore det också roligt!
 
Program
Tid B-hallen A-hallen Ute (frivilligt)
15.00 3v3    
15.30 5v5, 9v9 & 11v11 3v3  
16.00 7v7 5v5, 9v9 & 11v11 3v3
16.30   7v7 5v5, 9v9 & 11v11
17.00     7v7

 

Save the date!

15:e oktober rundar vi av säsongen 2023 i IFK Strömstad med en härlig avslutning!

 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Gräsroten