Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

IFK häftet säsongen 2024

Bakgrund

Vi letar ständigt efter nya intäktsmöjligheter för att kunna erbjuda våra medlemmar en så bra verksamhet som möjligt. Sedan några år tillbaka ingår rabatthäften vid inbetalningen av medlemsavgiften. Detta ger ett extra tillskott till föreningens budget, samtidigt som medlemmarna har möjlighet att utnyttja rabatthäftet och därmed "återfå" pengarna genom rabatterade priser på en rad olika produkter.

 

Rabatterna

Inför säsongen 2024 har vi ett sprillans nytt rabatthäfte som vi kallar IFK Strömstad-häftet. Se vilka rabatter häftet erbjuder via denna länken.

 

Varje spelare i barn- och ungdomssektionen får 2 häften per säsong (max 4 per familj) och de kostar 300 kr styck. Här följer några räkneexempel på hur du kan tjäna tillbaka kostnaden hos våra sponsorer:

Utnyttja flera rabatter så kan du vinna tillbaka mycket av ordinarie medlems- och träningsavgifter också!

 

Vår förtjänst

För det första går 75 kr från varje rabatthäfte rakt in till lagets lagkassa. Detta så att lagen ska få större möjlighet att få åka på cuper, läger och annat skoj. Vidare har föreningen stora intäkter att vinna om vi lyckas ju fler häften vi säljer. Målsättningen är 3000 häften på ett år.

 

Varför gör vi detta?

Fotboll ska vara en idrott för alla. Vi försöker därför att hålla våra medlems- och träningsavgifter så låga som möjligt. Samtidigt vill vi ge möjlighet för våra medlemmar att få en kvalitativ och genomtänkt fritidsaktivitet vilket gör att vi satsar på att ge ledare bra stöd, arrangera stora gemensamma aktiviteter och hålla god ordning i föreningen. Allt detta kostar pengar. Rabatt-häftena hjälper oss att få in mer pengar till föreningen samtidigt som medlemmarna får stora rabatter när ni handlar. Ett "win-win" för alla!

 

När är häftena tillgängliga?

Vårt första häfta är tillgängligt i mitten av mars och är giltigt till 31:a juli. Sedan kommer en ny omgång från augusti. Du kan välja att ta ut ett häfte per omgång eller hämta båda två direkt.

 

Häftena hämtas ut av förälder (7v7, 9v9 och 11v11 spelar kan hämta själva) på tid och plats som anges här nedanför.

Hämta ut ditt häfte här
 • Vardagar mellan 8-12 på vårt kansli i NS-hallen (knacka på rutan som vetter mot konstgräset för att komma in)
 • Tisdagar mellan 17.30-18.30 vid konstgräset (när det inte regnar)
 • Torsdag 18:e april 18.15-19.00 vid konstgräset

 

Fler tider och plats kommer annonseras inom kort.

Försäljning av IFK-häften

För spelare i barn- och ungdomssektionen ingår det ju 2 rabatthäften som betalas i samband med medlemskapsinbetalningen. Utöver detta så säljer vi som förening ytterligare rabatthäften. Detta går till på 3 olika sätt:

 1. Vem som helst kan kontakta kansliet för att köpa häften
  • Köparen kommer då få välja om hen vill att 100 kr ska tillfalla något specifikt lag
 2. Vem som helst kan köpa rabatt-häfte i kiosken när den är öppen
  • Då tillfaller hela vinsten föreningens totala kassa
  • OBS - du kan inte hämta ut dina förbetalda häften här (läs hur du hämtar dem under rubriken "hämta ut ditt häfte här")
 3. Vill något lag tjäna extra pengar till lagkassan kan laget självt anordna försäljning exempelvis genom att knacka dörr, fråga på jobbet, eller sälja på stan
  • 100 kr per häfte kommer då tillfalla lagets lagkassa
  • Kontakta kansliet för att få tag på häften att sälja
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners