Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Verksamhetsberättelse P-09 2023

Verksamhetsberättelse år 2023 för P09  

 

Vi startade säsongen den 11.e januari med två träningar i veckan.  

När vintersport-säsongen avslutades ökade vi till 3 dagar.

Vi gjorde ett sommaruppehåll från början av juli till slutet av juli då vi körde ett träningsläger på Vallen med övernattning i stugorna. Fram till oktober har vi tränat 3 dagar i veckan och därefter ett uppehåll i oktober för att fortsätta 1 dag i veckan november, december.

Vi hade ett föräldramöte som genomfördes på Nordy-hallen.

 

Vi har varit med på två cuper i år. Tanum cup under försäsongen och Färgelanda cup i augusti.

 

Vi har spelat 9 mot 9 spel. Nästa säsong blir det 11 mot 11. Vi har  börjat förbereda oss för det, med teoretiska genomgångar och träningar anpassade för spelformen. Vi har spelat internmatcher och även några träningsmatcher 11 mot 11. 

Vi har tränat tillsammans med P10 och på matcherna har vi lånat spelare från varandra.

 

Vi har lagt mycket fokus på att få spelarna att själva reflektera kring sin egen roll och hur de vill att laget skall arbeta. Vi hoppas att det kan få dem att känna ett större ansvar för sin egen och lagets utveckling. Vi har haft spelarmöte där vi diskuterat olika frågor i stor grupp och i mindre grupper. De har även fått skriva ner tankar enskilt.

Vi har 2 st som spelat målvakt denna säsong. Vi inkluderat målvaktsträning under den gemensamma träningen. Spelarna har sporadiskt deltagit i Stefan Gordons målvaktsträningar.    

 

Vi har strand städat runt lagunen camping.

 

Vi är 4 st ledare. Ali Moosavifar, Daniel Eneroth och Putte Johander. Marcus Olsson har slutat och Anders Högberg har tillkommit.

Verksamhetsberättelse P-09 2022

Verksamhetsberättelse år 2022 för P09  

Vi startade säsongen den 19.e januari med en träning i veckan. Vi var ute då vädret tillät det, några träningar blev det snöskottning som uppvärmning.   

I mars började vi träna 2 dagar i veckan och i april när vintersport-säsongen började avslutas ökade vi till 3 dagar. Vi gjorde ett sommaruppehåll från början av juli till början av augusti. Efter att seriespelet slutat har vi fortsatt med 3 träningar i veckan speciellt för de spelare som inte tränar någon annan sport, men alla har givetvis varit välkomna.   

Vi hade ett föräldramöte som genomfördes på Nordy-hallen. Det var bra uppslutning och föräldrar till nästan alla barn var representerade.   

Vi har haft ett träningsläger med övernattning på Daftö. Vi har varit på Felds cup, Göteborgs cupen och Skara cupen.

Vi har en stor grupp med 34 registrerade spelare. Ett par har valt att sluta och några har tillkommit.  

Vi är 4 st ledare.

Föräldrar ansvarig i laget är Helena Cavalli -Björkman. Hon tillsammans med Fatma Ciftci har organiserat kiosk bemanning.     

 

Vi har under flera år haft “de 4 K:na” som ledord i verksamheten. Kunskap, Kämpa, Kamratskap och Kul. Vi upplever att det har varit användbart för att skapa en bra kultur i laget. Vi ser att spelarna stöttar varandra och hjälper varandra att utvecklas.

 

Denna säsong har vi börjat med 9 mot 9 spel. Vi har gått från att ha två lag i serien till ett lag. Men 09 spelarna har turats om att vara med på 08:rnas matcher då de har haft lite för få spelare.

 

Flera spelare i laget har deltagit i Coerver träningar under året. Även ledare har varit på Coervers ledarutbildning.  

3 st spelare har spelat målvakt. Vi har försökt att få in mer målvaktsträning under de gemensamma träningen och har en ambition om att få in mer av det framöver. Några av spelarna har deltagit i Stefan Gordons målvaktsträningar.    

Vi har hittat på roliga saker med laget på och utanför plan. Under cuperna blev det Liseberg och Skara sommarland besök, samt match på Ullivi, mm. Vi har grillat och när det var väder så var vi ofta och badade efter träning och match.  

Vi har strandstädat på Saltö med spelare och föräldrar och samlat in pengar till lagkassan. Vi har även sålt idrottsrabatten.  

Vi avslutar säsongen med padel, följt av att se VM:s inlednings match den 20 november.

Ledare för IFK P09 är: Marcus Olsson, Ali Moosavifar, Daniel Eneroth, och Putte Johander 

Verksamhetsberättelse år 2021 för P09  

Verksamhetsberättelse år 2021 för P09  

Vi startade säsongen den 21.a Januari med en träning i veckan fram till mars. Vi var mestadels ute då vädret tillät det.   

I mars började vi träna 2 dagar i veckan fram till sommaruppehåll i början av juli. Efter sommaren fortsatte vi träna utomhus 2 dagar i veckan från augusti till mitten av oktober då match säsongen avslutades. Efter det fortsatte vi en gång i veckan fram till lagavslutning den 7.e nov.  

Vi hade ett föräldramöte som genomfördes på teams. Det var bra uppslutning och föräldrar till nästan alla barn var representerade.   

Vi har en stor grupp med 32 registrerade spelare. Ett par har valt att sluta och ett flertal har börjat och några har börjat igen efter att ha haft ett uppehåll.   

Vi är 4 st ledare. Sara Kjellarson som varit tränare i många år har tyvärr valt att sluta. Daniel Eneroth har tillkommit.  

Föräldrar ansvarig i laget är Helena Cavalli -Björkman. Hon har organiserat kiosk bemanning.   

Vi har p g a covid inte deltagit i några cuper i år.   

Vi har under flera år haft “de 4 K:na” som ledord i verksamheten. Kunskap, Kämpa, Kamratskap och Kul. Vi upplever att det har varit användbart för att skapa en bra kultur i laget. Vi ser att spelarna stöttar varandra och hjälper varandra att utvecklas. Vi har haft en hög närvaro på träningarna under året vilket vi ser som ett bevis på att spelarna trivs i laget. 

Vi har haft två lag i seriespelet. Ett lag i serie med rena 2009 lag och ett i en mix serie med 2009 och 2010 spelare. Vi har inte haft fasta lag utan rullat runt så att de har fått spela tillsammans i olika konstellationer. De som inte kommit lika långt i fotbollsutvecklingen har oftast spelat i mix serien och de som har kommit längre har spelat i den rena 09 serien, där motståndet har varit tuffare.  

Vi har nu mot slutet av säsongen börjat förbereda oss för övergången till 9 mot 9 spel. Vi har spelat en 9 mot 9 träningsmatch mot Tanum.  

Flera spelare i laget har deltagit i Coerver träningar under året. Även ledare har varit på Coervers ledarutbildning.  

6 st spelare har spelat målvakt, några mer frekvent än andra. Vi har försökt att få in mer målvaktsträning under de gemensamma träningen och har en ambition om att få in mer av det framöver. Några av spelarna har deltagit i Stefan Gordons målvaktsträningar.    

Vi har försökt hitta på roliga saker med laget på och utanför plan. Vi har grillat och när det var väder så var vi ofta och badade efter träning och match.   

Vi avslutade säsongen med mat och bowling den 7 november där 26 spelare (nästan hela laget) var närvarande.  

Ledare för IFK P09 är: Marcus Olsson, Ali Moosavifar, Daniel Eneroth, och Putte Johander 

Verksamhetsberättelse för P-09

 

 

Verksamhetsberättelse 2020 för Pojkar 09

 

Vi startade säsongen i januari då vi tränade 1 gång i veckan. Vi de tillfällen som vädret tillät var vi ute annars körde vi inne.

 

Vi tränade utomhus från mars fram till oktober med ett sommaruppehåll i juli.

 

Vi hade inga föräldramöten under 2020 pga. den rådande situationen med covid-19. Föräldrainformation skickades ut via vår Facebook grupp och mail.

 

Det kom totalt 29 barn på träningarna under 2020.

På varje träning hade vi ca 20 barn.

 

Vi är 4 ledare för pojkar 09

Föräldraansvariga i laget är Fatma och Aynur.

 

Sista träningen för 2020 var 25 okt.

 

Vi har deltagit i 0 cuper. Hade flera inplanerade cuper som ställdes in.

 

Övriga händelser under året:

 

Matcherna som vi har spelat under året har spelats på 7-manna plan. Vi har spelat med 2 lag som har blandats under säsongen.

På träningarna har vi haft mycket spel i olika former. Vi har fokuserat på passningsspel, rörelse och avslut. Vi vill ha aktiva träningar med mycket bollkontakt.

Vi lutar oss mot våra 5 K:n som är våra ledord vid våra träningar och matcher. Koncentration, kunskap, kämpa, kul och kamratskap.   

Det har varit många lärorika matcher och träningar under året, vi ser stora framsteg och nu ser vi fram emot nästa säsong.

 

Vi som var ledare:

Ali Moosavifar

Marcus Olsson

Putte Johander

Sara Kiellarson

 

Skrivet av:

Sara Kiellarson

Verksamhetsberättelse P-09 2019

Verksamhetsberättelse P-09 2019

 

Vi startade säsongen i Januari med att träna inomhus 1 gång i veckan. När vi började träna ute ökade vi på träningen till 2 gånger i veckan. Vi har under året varit en stor träningsgrupp, vi har varit ca 20 st i snitt per träning.

Under säsongen har vi haft 2 lag anmälda i seriespel, lagen har blandats under hela säsongen så killarna har fått spela med de flesta lagkamrater. Våra matcher spelades 7 mot 7, vilket var nytt för oss. Under säsongen har det skett en stor utveckling i laget, både spelmässigt och sammanhållningen i laget.

På träningarna har vi fokuserat på att driva, vända, passa och på avslut. Vi har haft mycket spel i olika former. Vi vill att alla ska vara aktiva och få så mycket bollkontakt som möjligt under träningen..

Våra 5 K:n har vi som ledord i både träningar och match. Kämpa, Kunskap, Kamratskap, Koncentration och vi ska framför allt ha kul tillsammans.

 

Mycket matcher där vi utvecklats mycket under säsongen.

Vi har spelat 1 cup, Sommarcupen i Ed, då vädret inte stämde överens med namnet på cupen. Men våra lag gjorde sitt bästa och höll humöret uppe under hela dagen. Vi var de igen som fick flest Fair play diplom vilket vi sätter stort värde på.

Skrivet av:

Sara Kiellarson

 

Verksamhetsberättelse 2018
Verksamhetsberättelse 2018 Årsberättelse 
2018, pojkar 09 Vi startade säsongen med inomhusträning i januari 1 gång/v. Under sportlovet anordnade vi en 1-dagscamp för laget. Dagen bestod av träning, teori, matchspel samt en gemensam lunch. Det blev en dag med mycket glädje, kamratskap och härlig energi. I slutet på mars gick vi ut för träning på konstgräset. När vi började ute ökade vi på träningen till 2 träningspass i veckan. 
På våra träningar har vi valt att lägga fokus inom fyra olika teman, driva, passa, vändning och avslut. Det har varit träningar med lätta spelövningar, lekar och med mycket spel i olika former. Under hela säsongen har vi haft bra uppslutning på träningarna, snittet har legat på 18st/träning. Vi har också haft målvaktsträning för hela laget där alla killar samtidigt instruerats i målvaktens grunder.
 Under säsongen har vi spelat 5 sammandrag på olika platser. Ett sammandrag hade vi på hemmaplan och då deltog vi med 3 lag. Annars har vi deltagit med 2 lag. Alla har varit med, spelat på olika positioner och med olika lagkamrater.
Vi har under året deltagit i 4 cuper, Sporten cup, Fredriksten cup, Fredrikstad Energi cup som spelades på Fredrikstads stadion och så deltog vi i Eat, Move, Sleep som också blev vår säsongsavslutning.
 Under säsongen har stämningen i laget varit bra, vi har fokuserat på dom 5 K: na, kamratskap, kunskap, kämpa, koncentration och framför allt att ha kul!

Vi ser att barnen har tagit flera kliv framåt under säsongen. De använder sig av färdigheter vi tränat på, de kämpar, de är goda kamrater och de visar att tillsammans har vi kul!
 Nu ser vi fram emot nästa säsong!
 Med vänliga hälsningar 
Ali, Marcus och Sara
Verksamhetsberättelse 2017

Årsberättelse 2017, knattar 09

Vi startade säsongen med inomhusträning i januari 1 gång/v. Vi deltog även i en inomhus cup i Halden innan vi gick ut för träning på konstgräset i april. När vi började ute ökade vi på träningen till 2 träningspass i veckan.

På våra träningar har vi valt att lägga fokus inom fyra olika teman, driva, passa, vändning och avslut. Det har varit träningar med lätta spelövningar, lekar och med mycket spel i olika former. Under hela säsongen har vi haft bra uppslutning på träningarna, snittet har legat på 15 st/träning.

Under säsongen har vi gjort våra första sammandrag. Vi har spelat 2 sammandrag hemma och 4 borta. Vi har även deltagit i 2 utomhus cuper i Norge. I våra matcher har vi deltagit med 2 lag. Alla har varit med, spelat på olika positioner och med olika lagkamrater.

Stämningen i laget har varit bra, vi har fokuserat på dom 4 K: na, kamratskap, kunskap, kämpa och framför allt att ha kul!

På fotbollens dag som arrangerades på ”Vallen” anordnade vi en internmatch. Det var ett uppskattat inslag med mycket publik.

Säsongen avslutades med ett deltagande i cupen Eat-Move-Sleep. Där gjorde vi bra matcher mot ganska tufft motstånd.

Vi ser att barnen har tagit flera kliv framåt under säsongen. De använder sig av färdigheter vi tränat på, de kämpar, de är goda kamrater och de visar att tillsammans har vi kul!

Nu ser vi fram emot nästa säsong!

Mvh

Ali, Marcus och Sara

Verksamhetsberättelse 2016

Verksamhetsberättelse Knattar-09

2016

 

Vi startade upp säsongen inomhus i slutet av januari 2016. Efter några veckors paus började vi träna ute i slutet av april. Vi har haft träningstid 1 gång i veckan, tisdagar 17.30–18.30.

Under detta år gjordes det 10 träningar ute på våren och 11 träningar på hösten.

På träningarna har vi varit i snitt 15 barn och vi är 3 ledare för laget. 

 

Under säsongen har vi tränat mycket på att driva och att ha kontroll på bollen, mycket bollkontakt för att bli vän med bollen. Vi har också haft mycket smålagsspel.

Vi har lagt stor vikt vid lek, glädje och kamratskap.

Vi har pratat mycket om hur vi vill ha det på träningarna. Att på träningarna respekterar vi varandra, ger varandra en klapp på axeln och vi berömmer varandra.

 

Under hösten har vi varit iväg på 3 cuper i Norge, Trollklubben cup, Championship cup och Eat, Move, Sleep cup. Vi har haft två lag i cuperna så att alla barn som har velat vara med har fått vara med. Vi har en härlig lagkänsla och stor kämpaglöd i laget, cuperna upplevdes som väldigt positiva från både spelare, ledare och föräldrar.  

 

Vi avslutade säsongen med att spela matcher mot föräldrarna. Efter matcherna samlades vi, umgicks och åt korv med bröd!

 

Ledare under säsongen 2016: Ali Moosavifar, Marcus Olsson och Sara Kiellarsson

Verksamhetsberättelse Knattar 09-10-2014

  Verksamhetsberättelse 2014 för knattar 09/10


Vi startade säsongen inomhus tillsammans med knattar 07/08 någon gång i januari 2014.

 

Vi tränade även utomhus med knattar 07/08 fram till sommaruppehållet.

Efter sommaren körde vi egna träningar. Vi hade föräldramöte 27/8-2014 med föräldrar till 11 barn närvarande.

 

Det kom totalt ca 40 barn på träningarna under 2014. På varje träning hade vi mellan 25-40 barn.

 

Vi hade fyra ledare till 09 or men har inte lyckats hitta ledare för 10 or. Vi bestämde på föräldramötet att 10 or får träna med 09 or tills vi hittar en ledare till 10 or.

 

Sista träningen för 2014 var 14 oktober och vi hade en liten avslutning i klubbstugan efter träningen med varma mackor.

 

Vi har inte deltagit i några cuper eller serier.

 

Vi som var ledare : Ali Moosavifar, Marcus Olsson, Sara Kjellarsson, Patrik Zäll

 

 

Skrivet av:

Ali Moosavifar

 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners