Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Våra arbetsgrupper

I IFK Strömstad har vi beslutat oss för att dela upp arbetet i olika arbetsgrupper. Här under kan du läsa mer om vad varje arbetsgrupp gör och vilka som ingår i grupperna.

 

Har du några frågor, eller vill vara med och bidra till någon av grupperna är det bara att höra av sig till respektive grupp.

Sponsorgruppen
Sponsorsgruppen jobbar med våra befintliga och nya sponsorer. Gruppen är ansvarig för att vi följer våra åtaganden gentemot sponsorerna samt att försöka öka våra sponsorsintäkter. Arbetet sker oftast enskilt och samtal över telefon.
 
Arbetsgruppen 2024 består av:
Ali Moosavifar
Linda Bording
Erik Sörvik
Maria Knutsson
Erik Lek
 
Har du ett brinnande intresse för föreningslivet och säljande egenskaper? Då kanske du skulle vilja ingå i vår sponsorsgrupp. Hör i sådana fall av dig till info@ifkstromstad.se
Anläggningsgruppen

Anläggningsgruppen jobbar med frågor som rör Strömsvallen som anläggning. Vi samarbetar med kommunen för att skapa så bra möjligheter som möjligt för föreningen. Vi ser till att skyltar på vallen är uppdaterade och vi deltar i kommunens arbete för långsiktig utveckling av anläggningen.

 

Tyvärr har vi inte fått till verksamhet i anläggningsgruppen under 2024.

 

Vill du vara med i arbetet för att utveckla Strömsvallen? Hör av dig till kanslietinfo@ifkstromstad.se

 
Sportsutvecklingsgruppen

Arbetsgruppen för sportsutveckling jobbar med frågor om hur vi på bästa sätt kan utbilda våra spelare. Hur kan vi höja fotbollskompetensen inom föreningen och hur skapar vi bästa möjliga förutsättningar för sportsliga framgångar med utgångspunkt på vår egen verksamhet och egna spelare.

 

Under 2023 tog gruppen ett stort kliv framåt i att utveckla en spelarutbildningsplan för föreningen. Förhoppningen är att vi under 2024 kan fortsätta jobba med spelarutbildningen och göra den tillgänglig för våra ledare att använda ute i lagen.

 

Arbetsgruppen består av:

Pontus Ericsson - Lärara fotbollslinjen

Ali Moosavifar - Tränare pojkar 11v11

Jessica Wellington - Tränare flickor 9v9

Thomas Niklasson - Tränare pojkar 7v7

Aresh Rahmeti - Tränare Herr A

Daniel Baronowsky - Tränare Dam A samt flickor 7v7

Darius Magdisauskas - Fotbollskonsulent

Event/Föräldragruppen

Den här gruppen ansvarar över våra två stora evenemang, IFK-dagen samt barn- och ungdomsavslutningen. Den ansvarar även över lagföräldrarna som också är dem som planerar och organiserar evenemangen.

 

Ansvarig: Josefin Hassellöv

Telefon: 072-533 94 14

Email: josefinhassellov@hotmail.com

Kioskgruppen
Kioskgruppens arbete går ut på att vidareutveckla vår kioskverksamhet. De jobbar med utbudet, bemanning, själva lokalen, öppettider och inköp.
 
Arbetsgruppen 2024 består av:
 
Mari Conrade.
Telefon:  073-977 04 01
 
Raymond Lund
 
Har du frågor angående kiosken vänder du dig i första hand till lagets lagföräldrar, men är det en allmän fråga så kan du kontakta kioskgruppen eller IFKs kansliinfo@ifkstromstad.se
Materialansvariga
Materialansvarigas uppgifter är dels att köpa in material vid behov och dels hålla ordning på materialet.
 
Arbetsgruppen består 2024 av:
Marie Hansson 073-082 91 78 info@ifkstromstad.se
Erik Lek 070-4931152
 
Har du några frågor angående materialet på IFK, hör av dig till denna arbetsgruppen.
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners
Ungdomsstöd